SIV WEB DESIGN

Realizam Website-uri Memorabile care transforma vizitatorii in clienti.

Ai obiective financiare de atins. Suntem constienti de acest lucru. De aceea ne axam pe imbunatatirea parametrilor care conteaza: conversii, vanzari si engagement. Comunica-ne indicatorii de performanta si vom construi un website ce te va ajuta sa iti atingi aceste scopuri.

Realizam design-ul si construim platforme care permit companiilor sa articuleze cultura corporate si sa creasca user engagement-ul. Prin transformarea elementelor analitice si perspectivei digitale intr-un design web masurabil, simplificam experienta utilizatorilor si realizam o strategie de branding digital plina de semnificatie.

Brainstorming


Faza de Brainstorming a procesului de web design consta in adunarea tuturor informatiilor. Aceasta etapa este importanta pentru a intelege mai bine afacerea si industria in care activezi, piata tinta si clientii, cu scopul final de a construi website-ul potrivit pentru tine si afacerea ta.


Mockup


Cea de-a doua etapa a procesului este conceperea modului in care website-ul va arata. Se contureaza un cadru cu principalele elemente ale paginilor precum: titluri, elemente de navigare, widgets, etc. Aceast cadru este mai apoi transferat intr-un mockup realist.


Executie


O data ce totul merge perfect, planificam si executam lansarea website-ul. Acest lucru implica atat planificarea in timp cat si strategiile de comunicare.In aceasta etapa, design-ul website-ului este translatat sub forma de cod pentru a-l face sa functioneze.


Este greu de definit un termen atat de complex precum Experienta utilizatorului sau UX. In realitate, lucrurile stau exact asa cum suna: experienta completa a persoanelor ce utilizeaza website-ul sau produsul tau, analizand fiecare aspect si fiecare fateta. Din acest punct de vedere, consideram ca este vital ca web-site-ul tau sa fie adaptat pentru a fi accesibil de pe orice tip de device (smartphone, tableta, laptop, etc).

Trebuie sa stii faptul ca atentia unei persoane poate fi pastrata pentru aproximativ 8 secunde. Prin urmare, vom lua toate masurile necesare pentru a-i convinge pe vizitatori sa ramana pe site-ul tau.

Timpul de incarcare al site-ului este esential nu numai pentru navigarea eficienta, ci si din punct de vedere SEO. La SIV Media intelegem ca piatra de temelie a unui design eficient al site-ului este viteza paginii. Vom dezvolta un site web care sa functioneze optim, astfel incat vizitatorii sa ramana pe site si sa viziteze mai multe pagini.

Suntem constienti de faptul ca daca ratam acesta sansa, ei vor parasi pagina in favoarea alteia. Un Web Designer bun stie toate secretele prin care poate sa realizeze un web-site atractiv, folosind principii de design. 

Site-urile web nu sunt menite sa fie construite iar mai apoi uitate. La fel ca orice software sau hardware, site-urile web necesita intretinere periodica pentru a se asigura ca lucreaza fara probleme. O multime de proprietari de site-uri nu reusesc sa identifice la timp erorile aparute, deoarece sunt ocupati cu cresterea afacerii lor. Dar adevarul este ca daca un website nu functioneaza in parametrii normali, ati putea pierde vizitatori si clienti potentiali.

Suntem profesionisti cand vine vorba de servicii de suport & mentenanta. Oferim clientilor nostri aceast serviciu, astfel incat acestia sa poata continua sa aiba grija de afacerea lor, făra a fi nevoiti să isi faca griji cu privire la detaliile tehnice.

La urma urmei, setarile corecte ale unui site web asigura ca paginile acestuia sunt rapide, securizate si usor de gasit in Google

Realizeaza un website nou sau actualizeaza-l pe cel curent...

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.