Dragă antreprenorule...

Cum ar fi ca în următoarele luni, să vezi cea mai mare creștere a vânzărilor pe care ai avut-o până acum? Iar tu să muncești la fel de mult…sau poate chiar mai puțin .

Cum ar fi să faci profituri mai mari chiar acum când suntem încă în plină pandemie?

Dar cum ar fi SĂ NU MAI CHELTUI BANI pe campanii de marketing care NU ADUC REZULTATE?

Din ce în ce mai mulți antreprenori declară că marketingul online nu mai este atât de eficient. Cine crezi că este de vină? Facebook că își schimbă algoritmul constant? Google că cere prea mult pentru reclame? Băiatul care ți-a făcut website-ul?

Îmi pare rău să îți zic, dar cel mai probabil este VINA TA…poate nu în totalitate, dar în mare parte da! De ce?

Pentru că ai ales să fii “omul bun la toate” sau nu ai avut standarde atunci când ai ales agenția de marketing care să lucreze pentru tine. De unde știu asta? Pai dacă nu era așa, ai fi avut deja un plan de marketing bine pus la punct și nu mai ajungeai pe pagina asta. Eventual aveai și UN SISTEM care îți genera constant vânzări.

Este inadmisibil ca o afacere în 2021 să NU aibă un plan de marketing! E ca și cum ai fi pe o bandă de alergat – ți se pare că alergi foarte repede, dar nu ajungi niciunde.

Nu te întrista și nici nu te panica! Nu e capăt de lume. Cam așa au fost toți clienții care au lucrat cu noi – fără direcție, neștiind ce să facă si cu buza umflată în urma altor colaborări. Ce le-am oferit noi? O strategie bine pusă la punct care va funcționa indiferent de circumstanțe!

Suntem aici să te ajutăm! Complet GRATUIT și fără obligații! Doar trebuie să ne promiți că te ții de plan și că dupa 2-3 luni ne suni să ne spui ce rezultate bune ai avut!

A venit momentul să schimbi modul în care îți faci marketingul!

Programează un apel!

Micul secret pe care cei mai de temut competitori a tăi nu vor să îl știi

Fie că ai o afacere care e la început de drum sau una cu peste un milion de euro cifra de afaceri, mereu este loc de mai bine. La SIV Media am lucrat cu ambele categorii de clienți și strategia pe care urmează să o construim pentru afacerea ta s-a dovedit a fi funcțională 100% și foarte ușor scalabilă.

Ce impact va avea această strategie pe termen scurt & lung?

Te va ajuta să vezi oportunitățile afacerii tale de ACUM și să le depistezi pe cele viitoare.

Te va ajuta să vezi unde scârțâie marketingul afacerii tale și cei ai putea să faci ca să îți dublezi sau chiar triplezi vânzările.

Promovează-te cum se promovează doar 1% din afacerile din România

analizarea afacerii tale

Înainte de a începe crearea planului de marketing, vom face o analiză detaliată a afacerii tale și a canalelor de media.

Cum se promovează competitorii

Vom analiza cei mai mari competitori ai tăi și modul în care aceștia își promovează produsele/serviciile.

tehnici & strategii avansate

Îți vom spune exact, pas cu pas, cum să construiști un funnel de vânzări și să atragi clienți la foc automat.

Clienti care au văzut exact ce înseamnă să ai un plan de marketing bine pus la punct!

Ultimele 7 locuri rămase pentru luna Februarie

Nu, nu este o păcăleală ca să te punem să apeși pe butonul de mai jos cât mai repede. Facem asta în limita timpului nostru disponibil – fapt pentru care vom alege doar 10 afaceri în fiecare lună. Înainte de a merge mai departe vreau să fii 100% decis că în cazul în care vei fi ales, te vei ține de planul personalizat și vei fi dedicat – măcar două luni .