PREZENTARE

PREZENTARE

Am început prin a crea identitatea vizuală a website-ului printr-un logo reprezentativ care pune în lumină semnătura scriitoarei, afișând astfel o notă personală. Am inclus un magazin online de unde pot fi comandate volumele 1,2, 3 din seria "Terapie pentru minte și suflet" dar și celelalte cărți ale autoarei. 

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Fiind un site de prezentare, dorința Cătălinei a fost aceea de a păstra o notă cât mai minimalistă și ușor de parcus de către utilizator. Design-ul website-ului a fost realizat în strânsă legătura cu clientul, ținând cont de toate regulile de user experience.

Experiența Utilizatorului (UX) este una foarte simplistă și ușor de parcurs. Design-ul minimalist ne-a permis să ne concentrăm eforturile către implementarea tuturor elementelor grafice în corelare cu textele furnizate.

Următorul proces a constat în implementarea coșului de cumpărături și a produselor propriu-zise. Pentru fiecare produs în parte, am adăugat posibilitatea de a răsfoi cartea pentru a familiariza citirorul cu stilul autoarei. Tot pentru fiecare produs am adăugat și recenziile cititorilor.

MOBILE FRIENDLY

MOBILE FRIENDLY

Fiind o necesitate, website-ul cuprinde un design responsive ce duce la o experiență de navigare placută pentru utilizatorii mobile.

În plus, ne-am axat pe optimizarea  SEO on și off-page pentru a putea contribui la creșterea vizibilității în cadrul motoarelor de căutare și implicit numărului de vizitatori organici și convertirea acestora în cumpărători.

RECENZIE

RECENZIE

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

CONTACTEAZĂ AGENȚIAÎNCEPE UN PROIECT