PREZENTARE

PREZENTARE

În cei 27 de ani de activitate compania şi-a creat un stil propriu, specializându-se şi în producerea de articole textile pentru hoteluri şi restaurante. Prin experienţa acumulată, produsele acestora au devenit cunoscute şi apreciate şi pe piaţa HORECA. 

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Acesta a reprezentat un proiect complex datorită gamei diverse de servicii pe care clientul le oferă. Am pornit de la realizare concept, design grafic și web finalizând prin redactarea textelor ce descriu fiecare serviciu în parte.

Culorile au fost alese pentru a sugera importanța acestora dar și seriozitatea cu care ele sunt tratate. Textul este prezentat într-o maniera simplistă, bine structurat însă pentru a fi în concordanță cu domeniul tehnic. Butonul “Cere oferta”, existent în cadrul meniului, ajută la simplificarea procesului de comunicare între potențialii clienți și companie.

MOBILE FRIENDLY

MOBILE FRIENDLY

Prin designul ales am vrut sa subliniem faptul ca informatia este intr-o continua miscare si ea trebuie gestionata folosind serviciile ce fac obiectul activitatii companiei.

Distribuție ușoară și o experiență excelentă sunt factorii ce stau la baza unui website adaptabil pentru telefonul mobil, din acest punct de vedere, fiecare website sau magazin online pe care îl dezvoltăm pentru clienții noștri, este responsive pentru fiecare device în parte.

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

CONTACTEAZĂ AGENȚIAÎNCEPE UN PROIECT