PREZENTARE

PREZENTARE

Colaborarea noastra a inceput acum 14 luni in timp ce website-ul "gardviuverde.ro" se afla în mijlocul unei reproiectări. Rata de conversie era extrem de scăzută, deoarece oamenii aveau dificultăți în a găsi informațiile de care aveau nevoie.

Așadar, în cadrul acestui proiect am început prin a reface partea de design web, urmărind accesibilitatea rapidă și structura ce incurajează procesul de cumpărare. Linia cromatică aleasă a fost în conordanță cu tematica produselor oferite.

WEB DESIGN

WEB DESIGN & SEO

Fiind una dintre principalele surse de conversii, website-ul a necesitat o schimbare atât din punct de vedere SEO cât și din punct de vedere estetic. Am introdus cuvinte cheie în interiorul celor mai importante paragrafe din website dar și în descrierile produselor. Urmând implementarea unor serii de articole pentru a ajuta website-ul sa ajungă pe o poziție superioară în cadrul motoarelor de căutare.

Am gândit un traseu al utilizatorului bine pus la punct, astfel incat procesul de achizitie să fie unul cat mai simplu și plăcut. De asemenea, am creat o pagina speciala “Instrucțiuni de plantare” în care le prezentăm clienților cum își pot planta singuri produsul achiziționat.

MOBILE FRIENDLY

Campanii Publicitare

La începutul colaborării noastre prezența în social media era inexistentă, ceea ce ne punea în fața unei audiențe extrem de limitate.

Împreuna cu ajutorul colegilor de la social media marketing am implementat shop-ul pe pagina de facebook și am instalat toate tool-urile necesare pe website pentru a putea face urmarirea evolutiei reclamelor din acest canal. Procedura similară cu cea folosită în cazul zonei de Google Ads

RECENZIE

CONCLUZIE

22,5 %

CTR - Click through rate

24 RON

CPA - Cost per achizitie

24,8 X

ROAS - Returning on ad spend

RECENZIE

CITEȘTE STUDIUL DE CAZ
CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

ÎNCEPE UN PROIECT