WEB DESIGN

WEB DESIGN

Provocarea a venit când Alexandra Totoreț, a luat legătura cu noi din nevoia de a avea un website de prezentare pentru o conferință în America. Nu am mai stat pe gânduri și am început design-ul primului mock-up pe care l-a acceptat din prima, fără a mai fi nevoie de a schimba ceva.

Prima pagină a website-ului începe cu o scurtă istorie a companiei, urmată de serviciile pe care aceștia le oferă, cei mai importanți parteneri la nivel național și internațional pe care îi au în portofoliu, iar la finalul paginii se regăsește un formular de contact.

Layout-ul website-ului este unul simplist, continuând pe o linie clară și bine definită în raport cu textul furnizat de către Alexandra. 

MOBILE FRIENDLY

MOBILE FRIENDLY

Peste 75% dintre utilizatorii de internet se conectează de pe telefonul mobil. Așadar, toate website-urile trebuie să fie adaptate și optimizate pentru Mobile pentru a nu pierde potențiali clienți. Fiecare website sau magazin online pe care îl dezvoltăm pentru clienții noștri este responsive.

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

STUDII DE CAZÎNCEPE UN PROIECT