PREZENTARE

PREZENTARE

Cu o experiență de peste 11 ani în dezvoltarea segmentului imobiliar, Consorhogar a reușit să satisfacă nevoile clienților dar și să aleagă cei mai buni furnizori de materii prime și servicii conexe. Noul ansamblu rezidențial pe care aceștia îl construiesc a fost punctul de plecare al colaborării noastre.

NEVOIE

NEVOIE

Dezvoltând un nou proiect imobiliar, cei de la Consorhogar aveau nevoie de cât mai multă expunere atât în mediul online, cât și în cel offline pentru a reuși să ajungă la publicul țintă în cel mai scurt timp posibil dar și de a converti acest public în clienți. Cele 107 apartamente puse la dispoziție, în una dintre cele mai bune zone ale Timișoarei, vin cu un design unic și inedit pe piața imobiliară locală.

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Am pornit procesul de creație prin implementarea unui logo reprezentativ care definește activitatea acestei companii. Elementul creativ central fiind reprezentat de un ansamblu de linii ascuțite formând astfel o clădire dreptunghiulară. 

Procesul de navigare al website-ului este unul simplist, subliniind faptul că orice utilizator poate descoperi cu ușurință apartamentul potrivit și poate naviga foarte repede printre pagini. Paginile de prezentare a fiecărui apartament afișează planurile și detaliile acestora sub o structură clară și bine definită astfel încat informația să fie ușor de procesat.

De asemenea, paginile de prezentare ale ideilor de amenajare, au o structură simplistă, îmbinând astfel toate detaliile care înfățișează un apartament bine proiectat și implicit finisajele sale premium.

Creșterea vizibilității în cadrul motoarelor de căutare a fost îmbunătățită atât prin implementarea cuvintelor cheie în interiorul celor mai importante paragrafe ale website-ului dar și prin intexarea acestuia în cadrul motoarelor de căutare.

BRANDING

BRANDING

Împreună cu echipa de design grafic, am realizat o serie de materiale grafice pentru a ajuta astfel dezvoltatorul imobiliar să ajungă la publicul țintă din mediul offline. De la mape de prezentare - oferite exclusiv clienților care au achiziționat imobile, la cârți de vizită și bannere outdoor, toate acestea au în centrul lor identitatea vizuală a companiei.

MOBILE FRIENDLY

RECENZIE

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

CONTACTEAZĂ AGENȚIAÎNCEPE UN PROIECT