PREZENTARE

PREZENTARE

Clinica Jose Silva reprezintă un proiect de Rebranding în mediul online. Am pornit de la realizarea unui concept web și am finalizat prin refacerea tuturor textelor ce descriu fiecare pagină și serviciu medical în parte. Gama cromatică aleasă reprezintă culorile logo-ului care sunt transpuse în schema de culori a noului website. 

WEB DESIGN

WEB DESIGN

Ideea de bază a website-ului constă în evidențierea serviciilor de calitate pe care aceasta policlinică le oferă clienților, dar și echipa medicală de top. Ilustrarea unor texte informative despre fiecare pagină de servicii vine în ajutorul utilizatorului, astfel încât, aceștia să înțeleagă dintr-o privire de ansamblu despre ce este vorba și cum îi poate ajuta ramura respectivă.

Adăugarea pe site a unui calculator de prețuri vine în ajutorul utilizatorului care dorește să știe din timp care este valoarea totală a intervențiilor medicale. De altfel, programarile se poate face atat telefonic cât și prin intermediul paginilor de "Programări" și "Calculator Preț".

MOBILE FRIENDLY

MOBILE FRIENDLY

Website-ul are un design responsive ce duce la o experiență de navigare placută pentru utilizatorii mobile. Programările se pot face cu ușurință în urma completării unui formular, iar costurile consultațiilor de specialitate le pot vedea direct din secțiunea "Calculator Preț".

VIDEO MARKETING

VIDEO

"Medicină în 60 de secunde" este un concept nou creat de echipa SIV Media ce vine cu o serie de videoclip-uri de 60 secunde prin care Medicii Policlinicii apar în fața camerei și discută despre anumite afecțiuni cu scopul de a informa publicul țintă dar și de a crește credibilitatea în fața clienților

RECENZIE

RECENZIE

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

CONTACTEAZĂ AGENȚIAÎNCEPE UN PROIECT