WEB DESIGN

WEB DESIGN

Acesta a reprezentat un proiect complex datorită gamei diverse de servicii pe care clientul le oferă. Am pornit de la realizare concept, design grafic și web și am finalizat prin redactarea textelor ce descriu fiecare serviciu în parte. 

Prin designul ales am vrut să subliniem faptul că informația este într-o continuă mișcare și ea trebuie gestionată folosind serviciile ce fac obiectul activității companiei. Culorile au fost alese pentru a sugera importanța acestora dar și seriozitatea cu care ele sunt tratate. 

De asemenea, textul este prezentat într-o manieră simplistă, bine structurat însă pentru a fi în concordanță cu domeniul tehnic. Butonul “Cere oferta”, existent în cadrul meniului, ajută la simplificarea procesului de comunicare între potențialii clienți și companie.

DESIGN RESPONSIVE

DESIGN RESPONSIVE

Accesibilitate, Distribuție ușoară și o experiență excelentă sunt factorii ce stau la baza unui website adaptabil pentru telefonul mobil, dar în același timp ne dorim o experiență completă a persoanelor ce utilizează website-ul sau produsul tău. Din acest punct de vedere, considerăm că este vital ca website-ul tău să fie adaptat pentru a fi accesibil de pe orice tip de DEVICE.

CONTACT

Vrei să începi un nou proiect?

Îți întelegem afacerea, ne documentăm, iar apoi venim cu soluții personalizate pentru nevoile și bugetul tău – îți oferim mai multă expunere, mai mulți clienți, mai mult succes.

STUDII DE CAZÎNCEPE UN PROIECT