SIV SEO

Optimizarea Paginilor, Vizitatori Organici și Mai multă Expunere

SERVICII SEO &
OPTIMIZARE SEO

Clienții tăi vor să vadă ce ai să le oferi, însă nu vor sta niciodată să te caute pe a 7-a pagină de rezultate Google. Cu ajutorul optimizărilor SEO, mutăm site-ul tău pe prima pagină – astfel, ai cele mai mari șanse de a fi găsit și de a-ți vinde produsele sau serviciile.

Construim o strategie logică, punem în practică cele mai avansate tehnici SEO și garantăm că valoarea pe care o oferi ajunge la oamenii potriviți, care chiar au nevoie de ea.

VIZITATORI ORGANICI & EXPUNERE
IMPORTANTA SEO

Nicio clădire nu poate rezista fără o fundație pe măsură. La fel se întâmplă și cu site-ul tău: conținutul, designul și recomandările vor fi zadarnice fără elementele cheie care atrag cu adevărat un client – să fie printre primele în rezultate, să se încarce paginile rapid și să fie ușor de înțeles.

Asta înseamnă optimizare SEO. Înseamnă că îți ducem site-ul la un alt nivel, cel în care reprezintă o experiență plăcută pentru potențialii tăi clienți. Îl trecem de la o idee frumoasă la un rezultat finit de care să fii mândru.

Mai mult, ne asigurăm că cei care intră pe el se simt în siguranță, că pot avea încredere că vizitează o firmă profesionistă, că sunt confortabili să cumpere de la tine.

CE OFERA SIV MEDIA?

Verificăm de ce site-ul tău nu funcționează la cote maxime. Apoi începem să eliminăm obstacolele care opresc clientul din a naviga eficient pe paginile tale. 

CERCETARE RIGUROASA

Îți înțelegem businessul, piața în care te desfășori și competiția. Cercetăm care sunt cuvintele cheie cele mai căutate de publicul tău țintă și ne asigurăm să le includem în site-ul tău.

CUVINTE CHEIE

Creăm conținut original pentru a include cuvintele cheie pe paginile tale. Ele vor fi liantul între clienți și businessul tău. Optimizăm de la bun început tot ce adăugăm, astfel încât tu să stai relaxat pe termen lung. 

VIZITATORI ORGANICI &
BENEFICII DIRECTE

Optimizarea SEO va aduce mai mulți vizitatori pe site. Implicit, asta va însemna o creștere în vânzări pentru businessul tău. În plus, vei crea o identitate virtuală profesionistă pentru afacerea ta. Oamenii se vor simți mai confortabili să colaboreze cu tine, în urma unei navigări eficiente pe site-ul tău.

Odată cu optimizarea SEO, Google te va urca din ce în ce mai sus în lista de rezultate și vei deveni un nume cunoscut pentru serviciile sau produsele pe care le oferi. Practic, îți promovezi businessul în cel mai eficient mod – sustenabil, pe termen lung, pe cel mai folosit motor de căutare din lume.

OPTIMIZARE
SEO TEHNIC

Ce se întâmplă la suprafață ajută la optimizarea site-ului până într-un anumit punct – ulterior, e timpul să apelezi la o echipă tehnică. Este un pas necesar pe care îl faci atunci când vrei să treci la următorul nivel, să fii în top. Dar stai fără griji, ne asigurăm că site-ul rulează în condiții optime, din toate punctele de vedere.

OPTIMIZARE PRIN
CUVINTE CHEIE

Găsirea cuvintelor cheie potrivite este o știință pe care puțini oameni o înțeleg cu adevărat. Cea mai mică schimbare în exprimare poate face diferența dintre câteva sute și câteva mii de căutări. De asta, ne luăm timpul necesar pentru a cerceta piața.

Identificăm cuvintele cheie cele mai potrivite pentru site-ul tău și le integrăm în mod natural, astfel încât clientul să ajungă la tine fără niciun efort.

OPTIMIZARE SEO

Construim o strategie logică, punem în practică cele mai avansate tehnici SEO și garantăm că valoarea pe care o oferi ajunge la oamenii potriviți, care chiar au nevoie de ea.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL
STRUCTURA ADAPTABILĂ

Realizare website cu design unic

Studio’s best-in-class layout engine lets you quickly and easily design, adjust, and scale your vision to fit any screen or layout automatically.

Design responsive


fdsfdsfsdf


fdsfdsfsdf

Tagline

Short headline


Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings and more.

10 platforme E-Commerce pentru crearea unui Magazin Online

Să începem cu clișeul clasic: internetul a schimbat pentru totdeauna felul…

Experiența Utilizatorului

Și în mediul online, la fel ca în viața de zi cu zi, prima impresie…

Optimizare SEO – De ce avem nevoie de SEO?

În fiecare an se înregistrează mai mult de 2.8 trilioane de căutări doar pe…

Tagline

Long headline to turn your visitors

Change the color to match your brand or vision, add your logo, choose the perfect layout, modify menu settings, add animations, add shape dividers, increase engagement with call to action and more.


Click the button