SIV SEO

Optimizarea Paginilor, Monitorizarea Continua, Mai multa Expunere.

Acest proces reprezinta optimizarea fiecarei pagini web pentru a obtine cat mai mult trafic relevant. In functie de strategia cuvintelor cheie & strategia achizitionarii de link-uri, expertii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii cu privire la paginile website-ului tau. Iti construim cea mai buna strategie, daca te afli la inceput de drum si nu numai. Nu alegem cuvinte cheie la intamplare ci ne asiguram de faptul ca motoarele de cautare inteleg formularile pe care ne axam.

Ce ofera SIV Media?


Rezolvarea Problemelor

Rezolvarea problemelor de structura ale paginii web, precum: navigare necorespunzatoare, continut duplicat, link-uri nefunctionale, pagini cu erori, revizuirea si actualizarea structurii URL.

Cercetare Riguroasa

Realizarea unei cercetari cu privire la cuvintele cheie cu scopul de a identifica oportunitatile de imbunatatire a continutului precum si optimizarea link-urilor interne si a structurii.

Cuvinte Cheie

Adaugarea de continut nou, optimizat SEO pentru a include cuvintele cheie suplimentare & monitorizarea continua a paginii web cu scopul de a rezolva problemele aparute.

Poti avea cel mai bun website existent in mediul online, insa fara o fundatie solida, site-ul tau doar te va stoarce de bani zi dupa zi. Designul web al site-ului tau poate fi unul reusit, echipa care gestioneaza reputatia site-ului poate fi de top, strategia de continut poate fi cea mai buna sau metodele de promovare media pot fi foarte bine planificate insa fara o strategie SEO solida, eforturile tale vor fi zadarnice.

De ceva timp, motoarele de cautare incearca sa gaseasca cea mai buna metoda de a returna rezultate optime in urma cautarilor. Prin intermediul Off Page SEO acestea primesc indicatori cu privire la modul in care Lumea (alte web-site-uri si utilizatori) percepe un anumit website.

Un website ce beneficiaza de o calitate si utilitate superioara va avea referinte (link-uri) de la alte website-uri. Cu siguranta, va beneficia de mai multe mentionari in social media (Like-uri pe Facebook, Tweet-uri, Pin-uri, etc) si distribuiri in randul comunitatilor ce recomanda lucrurile pe care le apreciaza.

Rank-ul paginii este un numar intre 0 si 10 care indica importanta website-ului in ochii Google. Este un sistem inventat de Larry Page si Sergey Brin (fondatorii Google) si unul dintre motivele pentru care Google are cel mai mare succes in activarea celor mai relevante rezultate ale cautarilor. Rank-ul paginii este, astazi, unul dintre cei 250 de factori folositi de Google pentru a oferi un grad website-urilor.

Rank-urile mai inalte implica o mai mare expunere deoarece atunci cand website-ul se afla in pozitii de top primeste mai multe link-uri, mai multe vizite si mai multe mentiuni in cadrul retelelor sociale. Este ca o secventa continua de evenimente, cand un lucru conduce la un altul si apoi la un altul.

Conceptul de SEO Tehnic se refera la toate activitatile SEO cu exceptia optimizarii continutului si realizarea de link-uri. In termeni mai simpli, acest serviciu urmareste toate cerintele motoarelor de cautare cu scopul de a imbunatati indexarea. Aceste cerinte sunt schimbate in mod constant si devin din ce in ce mai complexe si mai sofisticate. Astfel, putem spune ca serviciul de SEO Tehnic este o forma de perfectionare continua.

Simplu spus, cercetarea cuvintelor cheie este procesul de gasire a cuvintelor cheie pe care utilizatorii motoarelor de cautare le introduc in bara de cautare pentru a gasi un anumit produs, serviciu sau solutie. Pentru a gasi cele mai bune cuvinte cheie pe care le vizeaza site-ul tau, trebuie sa ne punem in locul clientului si sa exploram cuvintele cheie pe care acestia le folosesc pentru a-si gasi cu usurinta rezultatul dorit. Intr-un fel, cercetarea cuvintelor cheie este un proces care, prin alegerea strategica a cuvintelor cheie, ajuta in cele din urma utilizatorii sa gasească ceea ce cauta.

Vrei un audit GRATUIT? Contacteaza-ne acum!

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.