SIV ECOMMERCE

Magazine Online care Genereaza Vanzari, Optimizate SEO, User Friendly,

Ai obiective financiare pe care vrei sa le atingi iar noi intelegem perfect acest aspect. Iti vom implementa un magazin online profesionist, care sa puna in valoare calitatea produselor oferite. Fie ca esti la inceput de drum, fie ca vrei sa faci trecerea la o platforma online mai performanta, SIV Media are solutia optima pentru tine.

Un magazin online poate face diferenta intre profit si pierdere. Lucrand cu echipa SIV Media ai certitudinea ca vei avea un magazin online pe care sa te poti baza, fiindu-ti cel mai bun aliat in cresterea nivelului de vanzari.

Ai nevoie de mai multi clienti?

Construim magazine online 100% optimizate SEO, cu un design user friendly, ce fac procesul de cumparare unul placut pentru orice client.

VREAU SA VAND ONLINE

Implementare

Implementarea cosului de cumparaturi in cadrul website-ului iti ofera posibilitatea de a atrage noi clienti si a putea derula procesul de vanzare indiferent de zi sau ora.

Integrare

Integram magazinul tau online cu programul de contabilitate, inventarul de stocuri si sistemul de management al comenzilor. Toate acestea fiind foarte usor de utilizat

Suport

Beneficiezi de suport promt, prin e-mail sau telefonic astfel incat sa rezolvi rapid orice problema pe care o intampini. Iti stam la dispozitie 12/24

Pentru ca peste 50% dintre cei ce fac cumparaturi online folosesc device-uri mobile, magazinul tau va fi unul usor accesibil de pe orice tip de device, adaptandu-se automat in functie de rezolutia ecranului.

Pentru a raspunde tuturor cerintelor, echipa SIV Media te va ajuta sa implementezi metode de plata integrate. Fie ca vorbim de o metoda simpla de plata la livrare, fie ca iti doresti sa oferi posibilitatea de a se efectua platile prin intermediul cardului bancar sau chiar al unui SMS, vom alege impreuna procesatorul de plati potrivit, realizand integrarea acestuia in cadrul magazinului tau online.

Specialistii SIV Media vor realiza un panou de administrare online, usor de folosit, accesibil numai de catre tine. Astfel, vei putea adauga sau sterge produse sau categorii noi, actualiza descrierile acestora, pretul sau orice alta informatie pe care tu alegi sa o integram.

Ai nevoie de mai multi clienti? Suntem aici sa te ajutam!

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.