Intrebari Frecvente

Intrebari & Raspunsuri

PPC - Google Ads

Procesul de PPC cunoscut si sub numele de Pay Per Click, isi primeste numele de la modelul de licitare pentru difuzarea publicitatii platite pe Google AdWords, Bing si Yahoo Gemini. Spre deosebire de canalele traditionale de marketing, cum ar fi televiziunea, radioul si outdoor-ul, agentii de publicitate primesc date precise privind comportamentul utilizatorilor facand mai apoi legatura cu performanta in timp real. Astfel, un agent de publicitate obtine ceea ce plateste; nimic mai mult si nimic mai putin.

PPC-ul poate rula exact suma pe care ti-o doresti (tu setezi bugetul). Daca doresti sa incerci acest lucru cu 1000 RON/ luna sau 10.000 RON/ luna, noi te putem ajuta. Lucram cu companii de toate dimensiunile si din toate domeniile de activitate.

PPC-ul costa exact ceea ce iti stabilesti la buget (cheltuieli de publicitate + taxe de administrare). Cand platesti pentru click-uri, suma se duce direct la platforma pe care faci publicitate (Google, Facebook, LinkedIn etc.). Nu exista un indicator pentru click-urile sau taxele ascunse. Apoi, vei plati si o taxa de administrare lunara. Taxa de gestionare variaza in functie de campaniile pe care le desfasuram. Te rugam sa ne contactezi la contact@sivmedia.ro pentru a primi oferta noastra. Bugetul recomandat este de cel putin 900 RON (30 RON/zi)  in prima luna pentru a putea testa campaniile.

Da. Exista o taxa  unica de setare a campaniei, care depinde de bugetul alocat pentru prima luna. De exemplu, taxa unica este exponential mai mare in cazul setarii unei campanii ce presupune 100 de produse eCommerce decat in cazul setarii unei campanii pentru o mica afacere locala ce ofera 5-10 servicii. Taxa minima perceputa de agentia noastra este de 400 RON.

Agentiile traditionale utilizeaza o abordare orizontala, oferind cativa clienti unei persoane din agentie care s-ar ocupa in teorie de toate aspectele contului respectiv. Aceasta metoda permite dedicarea fata de cativa clienti, dar nu permite expertilor sa-si foloseasca expertiza la potential maxim.

SIV Media utilizeaza o abordare verticala: fiecare client primeste o echipa de persoane care se specializeaza in diferite aspecte de nisa, inclusiv un specialist in design grafic, un specialist in produse si un strateg senior AdWords.

Fiecare cont este diferit. Vom face intotdeauna exceptii atunci cand este cazul, dar de cele mai multe ori este nevoie de o noua campanie. De obicei, atunci cand vedem conturi infiintate anterior (infiintate de persoane fizice sau de alte companii PPC), se intampla sa gasim o multime de greseli (de obicei, incepand cu cuvintele cheie).

Cand facem analiza in-house, sunt cazuri in care putem genera sute de cuvinte cheie potentiale. Acestea vor intra evident intr-un process de filtrare (in functie de industria ta), dar exista mult mai multe moduri pentru ca oamenii sa gaseasca site-ul tau si vrem sa ne asiguram ca le implementam pe toate.


Content Writing

Ne place sa revizuim draft-ul pe masura ce inaintam. Oferim modificari nelimitate (in limita bunului simt) pana cand esti multumit de proiectul tau. Apoi luam la cunostinta toate informatiile tale inainte de a trece la urmatoarea sarcina.

Echipa noastra de content writing, acopera majoritatea tipurilor de marketing si content drafting. Mai exact, scriem website copies, descrieri de produse, scripturi video, brosuri si presa. Oferim, de asemenea, marketing de continut, care ne ajuta sa directionam traficul catre site-uri printr-un program regulat de postare.

Daca ai alte intrebari la care ai dori sa raspundem, te rugam sa ne contactezi prin formularul de Contact sau sa ne suni la +40 721 688 317.


Design Grafic

Fiecare proiect este unic iar durata acestuia poate varia de la zile / saptamani la luni. Cu toate acestea, inainte de inceperea unei colaborari, clientii sunt informati cu privire la ce sa se astepte pe baza tuturor informatiilor furnizate designerului.

Nu. Datorita unicitatii fiecarui proiect, este furnizata o oferta in baza cerintelor pe care le are clientul. Pentru a discuta termenii unei colaborari te rugam sa accesezi pagina noastra de Contact.

Odata ce esti multumit de oferta noastra, vom discuta in amanunt pentru a-ti oferi o imagine mai clara in ceea ce priveste afacerea ta si pentru a stabili cum sa comunicam mai eficient solicitarile tale. In continuare, vom realiza cateva schite peste care sa te uiti. Alegi mock-up-ul ce te inspira, iar de acolo preluam noi, ajustand si perfectionand designul dupa cum doresti. Odata ce aprobi si esti complet multumit de designul grafic, finalizam proiectarea.

Acum esti gata sa imprimi sau sa iti utilizezi grafica in mediul online.