SIV EMAIL

Lansare de produse, Programe de automatizare, Strategii

E-mail marketing-ul este crucial pentru a informa clientii, a-i implica si a creste traficul online. Abordarea noastra informata in ceea ce priveste e-mail marketing-ul ajuta business-urile sa realizeze campanii istete si eficiente. Stabilim strategii, planuri de executie, template-uri de e-mail si programe de automatizare pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze de campanii de succes.

Email Marketing

Tu iti informezi clientii despre noutatile din compania ta? Le comunici suficient de des produsele noi sau serviciile tale ? Noi te putem ajuta.

INCEPE DE AICI

Cresterea Vanzarilor

Cel mai usor mod de a-ti creste veniturile este folosirea tehnicilor de cross-selling si upselling catre clientii existenti, cu ajutorul email marketing-ului.

Testare Beta

Atunci cand lansezi produse si servicii noi, poti realiza teste beta pe clientii loiali pentru a obtine feedback de la ei si a-ti ajusta eforturile de marketing.

Comunitate Loiala

Email marketing-ul te ajuta sa comunici eficient cu clientii existenti ceea ce contribuie la retentia acestora. Nu trebuie sa le vinzi in mod direct pentru a construi o relatie cu ei.

In timp lista de abonati creste iar informatiile dublate sau incorecte sunt din ce in ce mai costisitoare. In plus, trimiterea de email-uri gresite unor persoane ce nu trebuiesc targetate poate atrage, de asemenea, costuri. Te vom ajuta sa “cureti” lista de email iar apoi sa segmentezi audienta pentru ca fiecare persoana sa primeasca, de fiecare data, mesajul corect.

Nu stii ce sa spui sau cum sa o spui? Echipa noastra de redactori, designeri si developeri poate crea continut cu adevarat atractiv pe care sa il poti transmite abonatilor tai pentru a-i determina sa vada plusul de valoare adus de abonarea la newsletter-ul tau. Te vom ajuta sa optimizezi campaniile pentru a obtine un numar mai ridicat de click-uri prin intermediul site-ului.

Desigur, chiar si cel mai atractiv continut nu poate genera rezultate singur. Te ajutam sa testezi campaniile de e-mail pentru a fi sigur de faptul ca abonatii tai primesc numai informatia pe care si-o doresc. In plus, echipa noastra de marketing va realiza A/B testing pentru fiecare campanie. Ne asiguram ca abonatii apreciaza continutul iar mai apoi acestia intreprind o actiune.

Dezvolta relatiile si transforma-le ulterior in vanzari

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.