Agenție digitală full service

SIV Media își propune să sustina persoanele ce doresc să își dezvolte afacera, folosind toate instrumentele de marketing online (de la identitate vizuală, creare site și pana la campanii de promovare), pentru a da voce brand-ului lor și a comunica în mod eficient mesajele către publicul țintă.

 


Suport Garantat

Pentru că ne place să fim mereu în contact cu clienții noștri, învățând despre afacerea lor sau ajutându-i să depășească anumite provocări, îți oferim suport 24/7 pe toata perioada contractuală.

ÎNTREG PORTOFOLIUL

Valori

Fiecare membru al echipei este aici pentru că ceea ce facem îl inspiră să creeze și să ofere tot ce are mai bun, într-o echipă ce pune accent pe colaborare, profesionalism și rezultate. Iubim ceea ce facem și ne dedicăm 100% fiecarui proiect în care ne implicăm. Considerăm că este ingredientul special ce dă farmec muncii noastre.

Discutăm cu clienții noștri atât strategia de promovare în mediul online cât și fiecare pas făcut către atingerea obiectivelor astfel încât aceștia să știe cum este utilizat bugetul lor și ce eforturi sunt depuse pentru a atinge performanța.

Daca lucrezi cu noi, ai garantia ca afacerea ta va avea succes. Acceptam si ne implicam numai in proiectele in care credem, proiecte carora le putem aduce plusul de valoare asteptat, proiecte care suntem siguri ca sunt unele cu real impact in piata. Nu ne dorim clienți bifați în portfolio ci afaceri de succes la a căror dezvoltare să putem contribui concret.

Da, poate suna ciudat dar asta este una dintre valorile la care ținem. Știm că este motivul pentru care apelezi la serviciile noastre, iar profitul tău înseamnă succesul nostru.

Contact

VREI SA INCEPI UN NOU PROIECT?

Lasă-ne câteva detalii despre următorul tău proiect și promitem să revenim în cel mai scurt timp cu un raspuns.

Sunt De Acord Cu Politica De Confidențialitate.