SIV DESIGN

Rezolvam probleme cu ajutorul creativitatii.

La SIV Media construim identitati. Pentru ca logo-ul reprezinta expresia brand-ului tau si elementul creativ central, trebuie sa lase clientului impresia corespunzatoare. Un brand inteligent structurat trebuie sa fie vizual, emotional si sa aiba o identitate fizica. Astfel, transformam ideile tale intr-o experienta a brand-ului care sa aiba impact asupra audientei. 

Brandurile bune satisfac nevoi imediate. Dar brandurile exceptionale livreaza solutii valoroase si experiente de durata. Noi te putem ajuta sa devii exceptional.

Design-Grafic-SIV-Media-Ilustratie

Mediul digital nu doarme niciodata. Transforma-ti brand-ul intr-un personaj interactiv, ce sufera de insomnie. Nu trebuie sa fii un expert ca sa observi faptul ca zona digitala este cea care determina modul in care oamenii comunica astazi cu brand-ul tau si modul in care vor face acest lucru maine. Focusarea asupra experientei clientilor prin intermediul lentilelor tehnologice iti va schimba perspectiva asupra efortului de marketing.

Noile tehnologii influenteaza modernizarea sistemelor de afaceri, a modelelor, proceselor si arhitectorii. Intram in mintea clientilor tai pentru a le putea apoi oferi o transformare digitala realizata prin intermediul design-ului.

De la scrierea in piatra la papyrus si pana la hartia satinata, arta mediilor de printare s-a schimbat de-a lungul timpului. Si aceasta este si frumusetea print-ului – evolutia sa si noile oportunitati. Noi dam forma acestor oportunitati prin transformarea continutul tau intr-un artifact frumos, vizual, tactil.

Mediile de print permit audientei sa interactioneze cu continutul tau in propriul lor spatiu. Sa transformam impreuna brand-ul tau intr-unul ce stabileste trandurile in industrie.

Contacteaza-ne pentru a oferi brandului tau imaginea potrivita!

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.