SIV CONTENT

Texte Profesionale care vand, Continut Optimizat SEO, Ebook-uri

Echipa SIV Media redacteaza texte care te ajuta sa comunici intr-un mod corect si eficient mesajul catre publicul tau tinta. Continut optimizat SEO, descriere de produse, articole pentru blog-uri, continut pentru pagina ta web sau pentru campaniile de promovare online – toate sunt gandite de specialistii nostri astfel incat sa atragi atentia cat mai multor potentiali cumparatori, convertindu-i in clienti fideli.

Analiza Continut

Trimite-ne pe e-mail adresa paginii tale web iar in maxim 24 de ore vei primi o analiza a continutului existent pentru a sti cat de bine optimizat este acesta. Totul in mod GRATUIT!

VREAU ANALIZA GRATUITA

Cautam cuvintele cheie potrivite si le inseram in texte pentru ca motoarele de cautare sa afiseze pagina ta in topul cautarilor. In acest mod, atragi mai multi vizitatori ce pot fi convertiti in clienti.

Deoarece motoarele de cautare au algoritmi complecsi de analiza a textelor, cuvintele cheie nu sunt implementate derizoriu ci in cadrul unor texte coerente, unice care sa raspunda acestor algoritmi. Redactorii lucreaza impreuna cu specialistii in marketing pentru a ne asigura ca iti oferim texte care sa puna in valoare brandul tau.

continut-optimizat

Iti doresti sa generzi lead-uri pentru a mari volumul de vanzari? Vrei sa cresti numarul de abonati la newsletter pentru ca mesajul tau sa ajunga la cat mai multi clienti potentiali? Ti-ai propus sa castigi increderea abonatilor si vizitatorilor oferindu-le informatii de calitate? Atunci realizarea unui e-book este solutia optima. Echipa

SivMedia te poate ajuta, pornind de la o tema aleasa de tine sau realizand un research pentru a alege o tema de interes pentru publicul tau tinta. De asemenea, putem dezvolta informatiile pe care tu doresti sa le transmiti sau realiza intreg continutul de la zero. Pentru ca totul sa iasa perfect si impactul sa fie maxim, vom realiza si un design corespunzatoar, care sa puna in valoare materialul, facandu-l usor de parcurs.

Fiecare tip de text, de la articole de blog pana la comunicate de presa, este analizat de specialistii SIV Media pentru a ne asigura ca raspunde intentiilor audientei tale, ca respecta cele mai bune practici din industrie si ca sustine obiectivele tale de business.

Optimizam toate textele existente, actualizand cuvintele cheie si revizuindu-le pana cand suntem siguri ca mesajul tau este comunicat in mod corect, crescand nivelul de engagement.

content-mapping

In functie de tipul fiecarei afaceri, conturam cea mai potrivita strategie de generare de continut. Colaboram atat cu companii mici, medii sau mari cat si cu agentii de comunicare si PR. Astfel, beneficiezi de continut de calitate indiferent de nivelul la care te afli. Niciunul dintre texte nu va suna artificial ci va fi in concordanta cu stilul si valorile tale. Lucram 24/7 astfel incat raspundem rapid cerintelor tale.

Ai nevoie de texte profesionale care sa vanda? Hai sa discutam

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.