SIV MEDIA PPC

Adwords, conversii și tot ce înseamnă
(PPC pay per click)

Cel mai sigur mod de a ajunge în mintea consumatorului este să fii acolo atunci când el caută soluții. „Acolo”, în cazul acesta, înseamnă în primele rezultate afișate de Google. Statistic, atenția oamenilor se concentrează asupra primelor 3-5 rezultate atunci când caută ceva. Prin urmare, raționamentul e simplu: vrei să fii în topul vânzărilor, trebuie să fii în topul Google!

OPTIMIZARE CONTINUA

Performanță la cel mai înalt nivel

Doar pentru că ceva merge bine, nu înseamnă că nu poate merge excelent. Optimizăm constant pentru ca tu să ai cele mai multe beneficii, cu minim de efort. În plus, căutăm mereu zone de oportunitate și mergem noi către succes, nu-l așteptăm să vină la noi. 

STABILIM OBIECTIVE

Știm ce vrem și știm cum să ajungem acolo. Stabilim obiective, discutăm despre așteptări, punem totul în aplicare.

GRAFIC IN TIMP

Tu ne spui ce-ți dorești, noi venim cu pașii, bugetul și timpul de care va fi nevoie pentru a duce misiunea la bun sfârșit.

CAMPANII GOOGLE ADS
MAI MULTI CLIENTI

Cele mai bune campanii PPC au nevoie de niște ingrediente clar cunoscute de noi: imaginație, creativitate, originalitate și un strop de nebunie. Combină asta cu pasiunea pentru cifre, analize pe date și foamea de rezultate și obții rezultatul – specialiștii SIV, gata să te ajute.

Știai că: 98% dintre utilizatorii romani de internet folosesc motorul de cautare Google atunci cand vor sa gaseasca o informatie?


BONUS 200 RONOFERTĂ PERSONALIZATĂ
PROMOVARE GOOGLE ADWORDS

SOLUTIA TA PENTRU MARKETING ONLINE

Facebook, Instagram, Twitter etc. – sunt atât de multe locuri în care te poți face cunoscut pentru clienții tăi. Fie că optezi pentru varianta text sau ceva mai vizual, important este să rămâi în memoria celor care te văd în mediul online – și de asta suntem noi aici.

BONUS 200 RONOFERTĂ PERSONALIZATĂ