SIV ANALYTICS

Pozitionarea in cadrul pietei, Monitorizarea Obiectivelor, Analiza Website

Nu face presupuneri! Exista o multitudine de informatii – dar uneori este dificil sa stii exact ce sa cauti si cum sa realizezi interpretarile. Echipa noastra de analiza te va ajuta sa corelezi toate informatiile primare pentru a obtine o schita a performantei la nivel digital. Folosim cele mai bune instrumente pentru a analiza dimensiunea afacerii tale.

Cum te descuri Online?

Afla totul despre imaginea si impactul pe care il are afacerea ta in mediul online. Invata de la concurenta, identifica oportunitatile si dezvolta-ti prezenta online pentru a atrage cat mai multi clienti. Specialistii SIV Media iti stau la dispozitie pentru o analiza web detaliata. Nu mai pierde clienti asteptand.

VREAU ANALIZA GRATUITA

Canale Multiple

Invata in ce mod canalele de marketing iti afecteaza vanzarile si ratele de conversie. Clientii intra in procesul de achizitie din mai multe canale, luand decizia de a cumpara in momente diferite.

Monitorizare Obiective

Stabilirea elementelor de monitorizat ne permite sa vedem cum acestea contribuie la procesul de conversie si sa  stabilim obiective de interactiune care duc la cresterea ROI-ului (Rata de recuperare a investitiei).

Concurenta

Diagnoza continua ne permite sa aflam cota de piata a competitorilor tai si segmentul pe care il imparti cu acestia. Analizandu-le punctele forte si slabiciunile vom stii cum putem imbunatatii brand-ul tau.

Competitia este cea care face companiile sa se lupte pentru a obtine excelenta. Capacitatea de a realiza o analiza complexa a unui brand este esentiala pentru a identifica oportunitatile de crestere iar aceasta analiza trebuie inceputa prin studierea companiilor concurente.

Treci dincolo de bariera concurentilor directi. Prin monitorizarea uneia sau mai multor piete, masuram si cuantificam concurenta iar mai apoi actionam pentru a imbunatatii propriile strategii de marketing digital. Aflam care sunt principalii tai competitori. Estimam traficul lor web si bugetul alocat, identificam strategiile principale dar evitam greselile pe care ei le fac.

Atentia unei persoane este de aproximativ 8 secunde, mai putin decat cea a unui pestisor de aur (9 secunde). Prin urmare avem doar cateva secunde pentru a convinge vizitatorii sa ramana pe website-ul tau. Iar daca pierdem aceasta ocazie, ei vor parasi pagina si vor deschide alt website.

Companiile de top din domeniul dezvoltarii web si web designer-ii deja cunosc secretul cresterii ratei de conversie folosind principii de design.

Niciun client nu seamana cu altul. Toate companiile au obiective si provocari diferite. Indiferent daca obiectivul tau este cresterea notorietatii brand-ului, generarea de lead-uri sau comenzi, imbunatatirea ROI-ului, lansarea unui nou produs pe piata, cresterea volumului de vanzari cu ajutorul web site-ului sau toate cele de mai sus, noi te putem ajuta.

Procesele noastre de analiza a concurentei includ o cercetare riguroasa si un plan de dezvoltare inainte de lansare, pentru a ne asigura ca vorbim de campanii ce te vor ajuta sa obtii rezultate favorabile. Analizam competitorii clientilor nostri urmarindu-le activitatea in cadrul platformelor de social media si de asemenea, in cadrul oricarei forme de media, traditionala sau on-line.

Este responsabilitatea noastra ca si advertiseri sa le oferim clientilor nostri idei noi si sa le permitem sa isi cunoasca concurentii la fel de bine ca pe propriul brand.

Cum se descurca afacerea ta in mediul online? Analiza Gratuita!

Contact

Vrei sa incepi un nou proiect?

Lasa-ne cateva detalii despre urmatorul tau proiect si promitem sa revenim in cel mai scurt timp cu un raspuns.

Sunt De Acord Cu Politica De Confidențialitate.