Brainstorming

În primul rând, discutăm cu tine, cercetăm piața, analizăm competitorii. Vedem ce merge și ce nu, găsim soluții prin care să inovăm ce există deja.

Nu ne oprim la prima idee și căutăm până descoperim împreună cea mai bună variantă pentru tine și nevoile tale. Creăm site-uri care pun în evidență punctele forte ale afacerii tale.

STUDII DE CAZ

Mockup

Conturăm o schiță pentru site-ul tău – titluri, elemente de navigare, widgets etc. Ne consultăm cu tine și înțelegem ce poate fi îmbunătățit, schimbat, adăugat.

Apoi creăm un mockup realist, astfel încât tu și echipa ta să puteți vizualiza concret direcția în care ne îndreptăm.

PORTOFOLIU

Execuție

Odată ce am primit aprobarea ta, trecem la treabă. Alocăm resurse dedicate ție pentru a ne asigura că cele mai bune rezultate ajung la tine în cel mai scurt timp cu putință.

Discutăm strategiile de comunicare și ne pregătim de marea lansare a noului tău website.

ÎNCEPE UN PROIECT

Structura adaptabila și design responsive pentru toate device-urile

Creștem viteza paginilor,Construim site-uri care pun în evidență punctele forte ale businessului tău eficientizăm procese și oferim informația în cel mai simplu mod posibil. Ajutăm clientul să ducă procesul de cumpărare la bun sfârșit.

DESCOPERĂ PORTOFOLIUL
 

Conținut inclus

Îți punem la dispoziție conținut informativ și original. Scriem texte profesionale care cresc vânzările și care te ajută mai departe să comunici într-un mod corect și eficient mesajul către publicul țintă.

CERE OFERTA

Conținut optimizat

Facem research pe cuvinte și le adăugăm în website.

Mesaje Eficiente

Atragi mai mulți vizitatori ce pot fi convertiți în clienți.

Texte originale

Redactăm texte care să pună în valoare brandul tău.

Strategii avansate

Tot ceea ce redactăm răspunde nevoilor pieței.

EXPERIENTA UTILIZATORULUI

Experiența Utilizatorului sau UX este principala noastră preocupare în timpul realizării website-ului. Suntem conștienți că cele mai frumoase culori, fonturi sau poze nu pot compensa pentru o experiență neplăcută a vizitatorilor.

Depunem efort în plus pentru a fi siguri că oamenii care intră pe site-ul tău au toate motivele pentru a rămâne cât mai mult timp.

REDESIGN WEBSITE

Readucem la viață orice website demodat sau cu probleme și îl relansăm in mediul online astfel încât tu să te bucuri de afacerea ta pe termen lung. Dispunem de toate resursele și ustensilele de care ai nevoie pentru a-ți crește imaginea brandului în online.

OFERTA PERSONALIZATĂ

Suport & Mentenanță

Schimbările din mediul online se produc zilnic. Noi reglementări, noi caracteristici, noi obstacole. Pentru asta ai nevoie de o echipă care să ofere suport și mentenanță site-ului tău. Verificăm periodic parametrii de funcționare, identificăm potențiale erori, căutăm oportunități de creștere.

GRATUIT 30 ZILE

Articole
Recente

Think Global!

Think Global!

Ai nevoie de rezultate tangibile pentru a-ți putea crește afacerea. Începe de aici!